Argument och fakta


  sv   sv   en  
 
  Startsida     Debattinlägg     Debattämnen     Infomedia     Mångfaldslib     Granskning     Dialog     Kommentarer     Nyhetsbrev  

 

Funktionssätt för kommentartjänsten

Denna tjänst är nyligen införd och är under utprovning; designen är inte färdig. Här följer som första demonstration en lista på artiklar som en särskild kommentar är knuten till. För varje artikel anges dels början av kommentaren, dels en länk som går till kommentarens hela text. För varje artikel anges två datum, nämligen först artikelns publiceringsdatum och därefter (med fetstil) det datum när kommentaren gjordes. (Dessa datum är korrekta även för tidigare år eftersom dessa kommentarer har legat på ett annat sätt hittills i klippsamlingen).

Om man följer länken till hela kommentartexten så finns där en 'returlänk' som går vidare till den sida i klippsamlingen i övrigt där artikeln är inkluderad, och en annan länk som leder tillbaka till den här sidan. Om artikeln är inkluderad på flera sidor i klippsamlingen så finns där bara returlänk till en av dem.

Så småningom ska olika typer av kommentarer kanske särskiljas på olika sidor, men det som nu kan visas upp är det första steget i utvecklingen.